Ontdek ons aanbod nieuwe elektrische heftrucks

DIRECT UIT STOCK LEVERBAAR

X-SERIE CPDS10 1000 Kg LI-ION


X SERIE CPDS15 1500 Kg LI-ION


A SERIE CPDS18 1800 Kg LI-ION


A SERIE CPDS18 1800 Kg LOOTZUUR


A SERIE CPDS20 2000 Kg LI-ION


A SERIE CPDS20 2000 Kg LOOTZUUR


A SERIE CPD25 2500 Kg LOOTZUUR


XC SERIE CPD35 3500 Kg LI-ION


Als je elektrische heftrucks wilt kopen voor jouw bedrijf, is het belangrijk om te weten welke opties er allemaal bestaan. Bij VCS Forklifts in Desselgem, in regio Kortrijk, helpen we jou met veel plezier verder. We adviseren je bij het kiezen van de juiste heftruck en geven de nodige uitleg over hoe het toestel werkt.


Welke elektrische heftrucks kan je bij ons kopen?


Als specialisten in heftoestellen hebben we verschillende elektrische heftrucks die je kan kopen aan een democratische prijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Hangcha-heftruck met een hefvermogen van 1500 kilogram en een hefhoogte van 4,8 meter. In tegenstelling tot onze diesel vorkliften, werken deze heftrucks op batterijen. Je kiest daardoor voor een milieuvriendelijke optie wanneer je bij ons elektrische heftrucks komt kopen. Onze heftrucks hebben ook telkens een sideshift, waardoor je gemakkelijk je lading naar links of rechts kan verplaatsen. Het optillen en transporten van materiaal was nog nooit zo eenvoudig als met onze elektrische heftrucks.


Ontdek nog meer toestellen


Ben je nog niet zeker of je elektrische heftrucks wilt kopen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze andere heftoestellen, zoals onze lpg heftrucks. Je vindt bij VCS Forklifts altijd wel een machine die past bij jouw bedrijf. Heb je nieuwe banden of andere onderdelen nodig voor je elektrische heftruck? Neem dan zeker contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vcsforklifts.com.

  • Copyright © 2017