WELKOM BIJ VCS FORKLIFTS

De beste service

Onze uiterst moderne infrastructuur en ons team van professionals staat klaar voor alle herstellingen en vragen omtrent heftrucks, liften en overig rollend materieel.


Ruime bijstandsgarantie


Merkonafhankelijk bedrijf


Antwoord binnen 24 uur

Heftruck banden

Elke heftruck verdient de beste banden. Zo rijd je niet alleen vlotter, maar werk je ook op een efficiëntere manier. Bij VCS Forklifts is het vervangen van banden een belangrijk onderdeel van onze service. Wij zoeken daarom altijd naar de correcte banden voor jouw heftruck tegen de beste prijs.

 

Ben je op zoek naar onderdelen voor je heftruck?

Vorklift - VCS FORKLIFTS

Voor welke heftruck zoek jij banden?

Als merkonafhankelijke onderneming hebben we wisselstukken van allerlei merken. Zijn bijvoorbeeld na het vele zware werk de banden van jouw Hangcha-heftruk kapot gegaan? Dan voorzien wij bij VCS Forklifts in Desselgem, regio Kortrijk, een volledig nieuwe set banden. Onze goed opgeleide techniekers zijn bovendien gespecialiseerd in het vervangen van heftruck banden. Zo hoef je nooit lang te wachten om terug aan het werk te gaan. Moesten er nog meer onderdelen stuk gaan, dan kan je er ook steeds voor kiezen om een volledig nieuwe elektrische heftruck te kopen. Wij hebben naast ons aanbod aan banden, namelijk ook allerlei heftoestellen ter beschikking.

Kies voor kwaliteitsvol onderhoud

Je kan bij ons terecht voor heel wat meer dan alleen de banden van je heftruck. Wij zorgen altijd voor een volledig onderhoud van al jouw toestellen. Bekijk dus snel wat wij voor jou kunnen betekenen of neem vandaag nog contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@vcsforklifts.com.

  • Copyright © 2017