Onderhoud rollend materieel

Regelmatig onderhoud van je rollend materieel is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit en veiligheid. Bij VCS Forklifts in Desselgem begrijpen we het belang van periodiek onderhoud van rollend materieel en zorgen we ervoor dat jouw machines altijd in topconditie zijn. Goed onderhoud voorkomt niet alleen storingen en ongevallen, maar verlengt ook de levensduur van je apparatuur.

 

Uitgebreid assortiment

Superieure klantenservice

Exclusieve Hangcha-verdeler

Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor het onderhoud van rollend materieel?

 

Wanneer is onderhoud van je rollend materieel noodzakelijk?

Het juiste moment kiezen voor het onderhoud van rollend materieel is essentieel. Idealiter plan je het onderhoud van je heftruck of andere machines op basis van gebruiksuren of periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks. Denk eraan: preventief onderhoud is de sleutel tot het verminderen van stilstand. Als heftruckspecialist adviseren wij je graag over het optimale onderhoudsschema.

 

FORKLIFT GREEN

 

Welk onderhoud wij voorzien

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan onderhoudsdiensten voor je rollend materieel:

  • Regelmatige inspecties en onderhoud.
  • Reparaties en vervanging van versleten onderdelen.
  • Smering van bewegende delen voor een soepele werking.
  • Batterijonderhoud en -vervanging.
  • Bandenservice voor optimale grip en veiligheid.

 

Forklift red

Schakel ons in voor onderhoud

Wacht niet tot je rollend materieel uitvalt. Neem het heft in eigen handen en schakel ons in voor professioneel onderhoud. Of je nu een occasieheftruck hebt of de trotse eigenaar bent van de nieuwste modellen, wij staan klaar om je te helpen. Als exclusieve verdeler van Hangcha bieden wij niet alleen gespecialiseerde kennis. Wij leveren ook heftruckonderdelen en service van topkwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een onderhoudsplan op maat, en zorg ervoor dat je rollend materieel altijd klaar is voor de klus!

 

Contacteer ons voor specifieke vragen

Heb je specifieke vragen of wensen? Als heftruckspecialist staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de juiste oplossingen. Of je nu geïnteresseerd bent in een onderhoudsplan, of gewoon meer wilt weten over onze producten en diensten, neem gerust contact met ons op. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

VCS Forklifts bvba
Spildoornstraat 31
8792 Desselgem
  • Copyright © 2017