WELKOM BIJ VCS FORKLIFTS

Jouw partner in service en verkoop van al jouw heftrucks en rollend materieel

De beste service

Onze uiterst moderne infrastructuur en ons team van professionals staat klaar voor alle herstellingen en vragen omtrent heftrucks, liften en overig rollend materieel.


Ruime bijstandsgarantie


Merkonafhankelijk bedrijf


Antwoord binnen 24 uur

Onderhoud van je heftruck

Bij VCS Forklifts in Desselgem, regio Kortrijk, reken je altijd op het beste onderhoud voor jouw heftruck. Heb jij bij ons een nieuwe heftruck gekocht of koos je voor een tweedehands model? Welk heftoestel je ook hebt, wij verzorgen hoogstaande service. Onze techniekers zijn goed opgeleid om elk probleem op te lossen.

 

Op zoek naar onderhoud aan jouw heftruck?

Vorklift - VCS FORKLIFTS

Kom langs voor het onderhoud van je heftruck

Heeft jouw Hangcha-heftruck mankementen? Dankzij ons grondig onderhoud is je heftruck snel terug zo goed als nieuw. Wij hebben in ons magazijn immers een grote voorraad aan wisselstukken voor heftoestellen van verschillende merken. Je hoeft deze uiteraard niet zelf te installeren. Dat doen onze ervaren techniekers met veel plezier voor jou. Zo vervangen ze zonder problemen de batterij van je elektrische heftruck of plaatsen ze nieuwe banden. Indien nodig voeren we dit onderhoud van je heftruck op locatie uit. We hebben hiervoor volledige ingerichte servicewagens ter beschikking.

Ontdek nog meer over ons onderhoud

Ben jij geïnteresseerd in ons aanbod aan heftrucks? Of ben je op zoek naar ander onderhoud voor rollend materiaal? Ontdek al onze diensten, zoals het onderhoud van je heftruck, door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op het e-mailadres info@vcsforklifts.com. We helpen je binnen de 24 uur verder met jouw vragen.

  • Copyright © 2017