Onderhoud van je heftruck

Voor professioneel onderhoud aan je heftruck ben je bij VCS Forklifts uit Desselgem aan het juiste adres. Regelmatig onderhoud aan je heftruck is essentieel om de levensduur te verlengen en de betrouwbaarheid te waarborgen. Welk model je ook hebt, wij zorgen ervoor dat jouw heftruck altijd in topconditie is.

 

Uitgebreid assortiment

Superieure klantenservice

Exclusieve Hangcha-verdeler

Bent u geïnteresseerd in het onderhoud van uw heftruck?

 

Het belang van periodiek onderhoud aan je heftruck

Periodiek onderhoud aan je heftruck is cruciaal om ongeplande stilstand te voorkomen. Het is aanbevolen om minstens jaarlijks langs te komen voor een uitgebreide controle. Als heftruckspecialist zorgen wij ervoor dat elk aspect van je heftruck wordt gecontroleerd en onderhouden. Dit omvat niet alleen de motor en de hydrauliek, maar ook andere belangrijke componenten zoals de heftruckbatterij. Met ons onderhoud aan rollend materieel blijft jouw heftruck efficiënt en veilig functioneren.

 

FORKLIFT GREEN

 

Preventief onderhoud

Naast professioneel onderhoud, zijn er ook preventieve maatregelen die je zelf kunt nemen. Regelmatige visuele inspecties en het schoonhouden van je heftruck kunnen al veel problemen voorkomen. Let bijvoorbeeld op slijtage van banden of lekkages in het hydraulische systeem. Dit soort eenvoudige checks kunnen de noodzaak voor een uitgebreide herstelling aan je heftruck verminderen.

 

Forklift red

Kom langs voor een grondig onderhoud

Onze deskundige technici staan met hun snelle service klaar om je heftruck grondig na te kijken en te zorgen dat deze altijd klaar is voor gebruik. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het onderhoud van jouw heftruck. Zo blijft jouw bedrijf in beweging en je materieel in optimale staat. Wacht niet tot er problemen ontstaan en plan regelmatig een onderhoudsbeurt in bij VCS Forklifts.

 

Contacteer ons voor specifieke vragen

Heb je specifieke vragen of wensen? Als heftruckspecialist staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de juiste oplossingen. Of je nu geïnteresseerd bent in een onderhoudsplan, of gewoon meer wilt weten over onze producten en diensten, neem gerust contact met ons op. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

VCS Forklifts bvba
Spildoornstraat 31
8792 Desselgem
  • Copyright © 2017