Herstelling van je heftruck

Bij VCS Forklifts in Desselgem staan we altijd klaar voor een snelle en efficiënte herstelling van je heftruck. Wij begrijpen namelijk het belang van een betrouwbare heftruck in je dagelijkse operaties. Ongeacht het merk of model, onze ervaren technici hebben de expertise om elke herstelling aan je heftruck vakkundig uit te voeren. We zorgen ervoor dat je heftruck weer zo goed als nieuw is.

 

Uitgebreid assortiment

Superieure klantenservice

Exclusieve Hangcha-verdeler

Bent u geïnteresseerd in de herstelling van uw heftruck?

 

Een degelijke service bij de herstelling van je heftruck

Als je een herstelling aan je heftruck nodig hebt, kun je rekenen op onze deskundige service. We begrijpen dat tijd geld is, en zorgen dus voor een snelle diagnose en herstelling. Ons team van ervaren heftruckspecialisten gebruikt alleen de juiste en hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat je heftruck weer optimaal functioneert. Bij regelmatig gebruik van een heftruck kunnen bepaalde heftruckonderdelen namelijk slijtage vertonen en soms een herstelling nodig hebben. Enkele veelvoorkomende onderdelen die mogelijk gerepareerd moeten worden:

  • Vorken
  • Batterij/elektrische systemen
  • Banden
  • Hydraulisch systeem
  • Stuurinrichting
  • Remmen
  • Mast en heffunctie
  • Veiligheidsvoorzieningen

Het regelmatig controleren en onderhouden van deze onderdelen kan helpen om grotere problemen en dure reparaties in de toekomst te voorkomen. In geval van slijtage of schade is het zeker raadzaam om een professionele technicus zoals ons in te schakelen voor een betrouwbare herstelling en regelmatig onderhoud van je heftruck.

 

FORKLIFT GREEN

Kom langs voor een herstelling

Heeft je heftruck een probleem dat snel opgelost moet worden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met VCS Forklifts voor een professionele herstelling. Wij staan garant voor een snelle service en duurzame oplossingen. Onze experts zorgen ervoor dat je heftruck snel weer in bedrijf is, zodat je je werkzaamheden zonder vertraging kunt voortzetten. Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze herstelservice voor heftrucks.

 

Contacteer ons voor specifieke vragen

Heb je specifieke vragen of wensen? Als heftruckspecialist staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de juiste oplossingen. Of je nu geïnteresseerd bent in een onderhoudsplan, of gewoon meer wilt weten over onze producten en diensten, neem gerust contact met ons op. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

VCS Forklifts bvba
Spildoornstraat 31
8792 Desselgem
  • Copyright © 2017